Ontspanning is het uitgangspunt voor uw gezondheid

Ontspannings massage

Behandeling

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en je geest tot rust komt waarbij de massage gericht is op de spieren en meridianen.

Deze ontspanningsmassage kan lichamelijk en geestelijk een preventieve werking hebben wanneer je dit met regelmaat herhaalt.

De ontspanningsmassage wordt toegepast om klachten te verhelpen of te verlichten met als centrale punt ontspanning.

Het beïnvloed onder andere het bewegingsapparaat, de spijsvertering, de hormoonhuishouding en het lymfesysteem op een positieve wijze.

Zoals eerder genoemd heeft massage met regelmaat een preventieve werking op de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Wanneer een gehele ontspanningsmassage toegepast wordt worden de spieren geactiveerd en gestimuleerd waardoor een bevordering in de bloedcirculatie plaatsvindt.

Dit ontspant de spieren, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, maakt pezen, spieren en gewrichten soepeler en stimuleert de afvoer van lymfevocht, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de massage worden veel klachten door stress, hoofdpijn, oververmoeidheid, verkeerde zit-, staan- of loophouding opgeheven en kun je voelen dat er hernieuwde energie door je begint te stromen. Daarom is massage een fijne manier om eventuele (pijnklachten) te voorkomen en om beter door het leven te gaan.

Voor wie

De massage is voor iedereen die met bovengenoemde klachten zit, zich vermoeid of opgebrand voelt. Tegenwoordig is stress een veelvoorkomende klacht, mede ook door de technologie van nu. De massage zorgt ervoor dat die klachten verlicht of verholpen worden maar kan ook gebruikt worden voor ontspanning en het voorkomen van eventuele klachten. Voor iedereen die zich wil (laten) verzorgen is deze massage geschikt om op die manier een balans en rust te brengen van lichaam en geest.

Eerste afspraak

Als u voor het eerst bij ons komt neem ik een intake gesprek bij u af, hier behandel ik in het kort vragen zo als u klachten medicijn gebruik en andere medische informatie die van belang zijn voor een goede en veilige massage.

 

Let op, bij de tarieven hebben we ook een 6 behandelingen strippen kaart