Ontspanning is het uitgangspunt voor uw gezondheid

Werkwijze

In mijn praktijk aan huis behandel ik alle voorkomende Ontspanning of klachten en eventuele blessures. 

Eerste behandeling

Voorafgaand aan de eerste behandeling vult u een intake-formulier in(deze kunt u downloaden en invullen. U kunt de ingevulde intake formulier mailen of uitprinten), zodat ik een duidelijk beeld krijg van uw klachten. Tijdens het intakegesprek (ca. 10 min) wat daarop volgt, bespreken we het formulier en stel ik aanvullende vragen. Daarna doe ik aanvullend functie-onderzoek om de aard van de klachten te beoordelen. 

Aantal behandelingen

Vaak zijn klachten niet na één behandeling verholpen. Het aantal behandelingen en de frequentie ervan, hangt af van de aard van uw klachten en het doel dat u voor ogen heeft. De mate van verbetering verschilt per persoon en per klacht. Per behandeling bekijken we samen of en wanneer een volgende behandeling nodig is. 

Hygiëne en kleding

Ik stel het zeer op prijs als u opgefrist (het liefst gedoucht) op mijn massagetafel ligt. Tijdens de massage draagt u prettig zittend ondergoed, dat gedurende de behandeling aan blijft. Voor de dames het liefst een bh met sluiting op de rug. 

Algemene voorwaarden

Om de massage zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteert Massage Praktijk Oostwoud een aantal voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage maakt, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarde die u kunt dowloaden op onze website

 

Let op, bij de tarieven hebben we ook een 6 behandelingen strippen kaart